VectorShape1

Zakelijke telefonie

Altijd bereikbaar

Met zakelijke telefonie van DienstOnline ben je altijd perfect bereikbaar voor je klanten. Via de vaste lijn of in de cloud. Ontdek de mogelijkheden.

Voice-over-ip

Vaste telefonie via het internet: Flexibel, schaalbaar en boordevol functionaliteit. DienstOnline levert Hosted VoIP telefonie, SIP-trunking voor bestaande centrales tegen zeer scherpe tarieven.

Skype for business

De nieuwste trend is Skype for Business te gebruiken als telefooncentrale. Een superieure telefonieoplossing voor mkb en grootzakelijk met het gemak van de cliënt van Skype for Business

Telefoonnummers

DienstOnline levert alle mogelijke nummers in Nederland: regionale nummers, 06, 085, 088, 0800 en 0900 nummers. Daarnaast is het ook mogelijk een internationaal nummer te koppelen.

zakelijke telefonie

Wat ons systeem biedt

Online beheer

Bij alle vaste telefonie oplossingen levert DienstOnline een zeer eenvoudig online beheersysteem voor iedere klant en gebruiker. In dit systeem beheer je de centrale, bekijk je de facturen en kan je alle belspecificaties terugvinden.

Heel veel functionaliteit

Managed Voice is onze hosted voip dienst met enorm veel functionaliteit. Heb je een eis of en wens voor je vaste telefonie? Managed Voice beschikt over meer dan 150 features en er worden maandelijks nieuwe opties toegevoegd.

Managed UC & Skype for Business

Bellen via de computer met Skype for Business of Managed UC is mogelijk op ons platform. Wanneer je liever geen vaste toestellen meer wil, dan is vast bellen op deze nieuwe manier een ideale oplossing.

Hoi! Wij gebruiken cookies om je de beste browsing ervaring te geven.