Postcode check

Ontvang een overzicht van alle mogelijke internetverbindingen plus prijzen op je locatie

VectorShape1

Zorgeloos online

Zakelijk internet

Zakelijk internet van DienstOnline via elk netwerk.
Altijd een vast ip-adres, hoge snelheid, monitoring en support.

Zakelijk glasvezel

Glasvezel internet is de snelste internetverbinding voor elke organisatie. Kies je voor glasvezel van DienstOnline, dan ben je verzekerd van de beste zakelijke internetverbinding.

Diensten

- Postcodecheck Glasvezel
- Zakelijk Glasvezel
- Glasvezel FttH

Internet via koper

Internet via koper is een voordeligere keuze dan bijvoorbeeld glasvezel. Door nieuwe technieken kunnen er ook via koper snelheden tot 200/60Mbps worden geleverd.

Diensten

- VDSL Internet
- ADSL Internet
- SDSL.bis

Internet overig

Naast glasvezel of internet via koper zijn er nog meer mogelijkheden voor stabiel internet. Ook via straalverbindingen of 4G data-abonnementen leveren we namelijk overal hoge bandbreedtes.

Diensten

- Straalverbinding internet
- Internet via 4G
 

Super snel internet

Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel is de snelste en betrouwbaarste internetverbinding die er is. Niet vreemd dus dat steeds meer ondernemers kiezen voor een internet via glasvezel. DienstOnline levert zakelijk glasvezel via alle mogelijke netwerken (KPN, Eurofiber, Tele2, Cogas, NDIX, Reggefiber en lokale netwerken). Afhankelijk van je locatie zoeken we het meest voordelige netwerk voor jouw organisatie. Bij ons beschik je altijd over een stabiele verbinding, supersnel internet en een hoge down- en uploadsnelheid.

Zakelijk glasvezel FttH
DienstOnline levert ook internet via het netwerk van Reggefiber en CAIW (het FttH netwerk). Wanneer jouw bedrijf zich binnen dit netwerk bevindt is FttH is een van de meest voordelige glasvezelnetwerken voor jou.

Het alternatief voor zakelijk glasvezel

Zakelijk internet over koper

Op zoek naar een voordelig alternatief voor zakelijk glasvezel? Bij DienstOnline beschikken we ook zakelijk internet via koper- een stabiele en voordelige internetverbinding.

Zowel ADSL, VDSL of SDSL internet worden standaard geleverd met een vast IP-adres. Zo ben jij verzekerd van een stabiel en veilig bedrijfsnetwerk.

ADSL

ADSL is de meest voordelige internet over koper verbinding van de drie. Wanneer je niet meer dan tien telefoongesprekken tegelijk voert, is ADSL bovendien ook een prima oplossing in combinatie met VoIP. Daarnaast worden ADSL verbindingen vaak gebruikt als back-up verbinding van bijvoorbeeld glasvezel of internet via een kabel. Bij DienstOnline leveren we Zakelijk ADSL met bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. Afhankelijk van de afstand van jouw locatie tot de wijkcentrale bepalen we de maximaal haalbare snelheid. Gelukkig is ADSL op bijna elke locatie in Nederland leverbaar.

VDSL

VDSL is de gulden middenweg. Deze internet over koper verbinding is goedkoper dan glasvezel en sneller dan een ADSL verbinding. Als opvolger van ADSL beschikt VDSL namelijk over 100 mbit down- en 10 mbit uploadsnelheden. Door de lage kosten is dit een stabiele en betrouwbare oplossing voor al je zakelijke telefonie en dataverkeer. Met een VDSL-verbinding kun je bovendien 35 tot 40 VoIP gesprekken tegelijk voeren. DienstOnline levert ook VDSL2.

SDSL

Op zoek naar een goede internetverbinding voor jouw VoIP-telefonie? Dan is SDSL internet een geschikte keuze. Deze breedbandverbinding heeft een down- en upstream die gelijk aan elkaar zijn. Hierdoor kun je razendsnel bedrijfsbestanden up- en downloaden. DienstOnline levert SDSL met bandbreedtes tot 2,3 Mpbs up- en downstream. Gebundelde SDSL verbindingen behoren ook tot de mogelijkheden. Hiermee ben je verzekerd van internetsnelheden tot 20 Mbps.

doe de check!

Postcode checker

Vul hier je postcode en huisnummer in, je ontvangt een mail van ons met daarin de mogelijkheden.

Wij onderzoeken alle mogelijkheden en bijbehorende snelheden op je locatie. DienstOnline maakt gebruik van verschillende lijnleveranciers maar faciliteert zelf de internetverbinding met een vast IP-adres.

De netwerken die worden meegenomen in postcodecheck: KPN, TELE2, Eurofiber, BBNED, NDIX, FR-IX, EFX, OnsBrabantnet, Reggefiber, Caiway, UNET en overige lokale aanbieders en glasvezelnetwerken.

Doe de gratis postcodecheck!

    Hoi! Wij gebruiken cookies om je de beste browsing ervaring te geven.