VectorShape1

Mobiele telefonie

Altijd bereikbaar op kantoor en onderweg

Vast-mobiel integratie op het allerdiepste niveau van je telecom-infrastructuur, dat is wat DienstOnline aanbiedt met Managed Voice. Dankzij deze optimale integratie profiteer je van alle denkbare voorbeelden; je mobiele telefoon maakt direct deel uit van je vaste telefooncentrale en je beschikt direct over alle telefooncentrale functionaliteiten op jouw mobiele toestel.

Vaste telefonie volledig geïntegreerd met mobiele telefonie, optimaal bereikbaar

Voordelen Vast-mobiel Integratie

 • Meerdere mobiele en vaste nummers op je Simkaart
 • Slimme routeringsmogelijkheden
 • Maximale betrouwbaarheid (GSM/UMTS)
 • Onderling gratis bellen (vast-mobiel, mobiel-mobiel, mobiel-vast)
 • 1 factuur, 1 aanspreekpunt, optimale service
 • Maximale grip op je belgedrag

Hoe werkt het?

vast-mobiel integratie

Vast-mobiel integratie op het allerdiepste niveau van je telecom-infrastructuur, dat is wat DienstOnline aanbiedt met Managed Voice. Dankzij deze optimale integratie profiteert je van alle denkbare voorbeelden; je mobiele telefoon maakt direct deel uit van je vaste telefooncentrale en je beschikt direct over alle telefooncentrale functionaliteiten op je mobiele toestel.

Alle faciliteiten en functionaliteiten van vaste telefonie (hosted telefooncentrale of eigen telefooncentrale) zijn middels de vast-mobiel integratie van DienstOnline direct beschikbaar op je mobiele telefoontoestellen. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke voicemail. Of een routering die inkomende gesprekken tijdens je vakantie meteen doorsturen naar je collega’s.

01.

Maximale besparing op telecomkosten

De maximale besparing op je telecomkosten kan je realiseren door vast en mobiel te integreren. Dit zorgt ervoor dat een vast telefonie-abonnement overbodig wordt. De vaste telefoons kunnen namelijk uitbellen vanuit je mobiele belbundels, ook als dit onbeperkt bellen betreft. Één abonnement, één kostenpost en dus ook één overzichtelijke factuur.

 • Één abonnement voor vast en mobiel
 • Bel met vaste telefonie vanuit je mobiele bundel
 • Geen vast abonnement vereist
02.

Overzichtelijke factuur

De overzichtelijke factuur van DienstOnline bestaat uit een specificatie van het belgedrag per aansluiting, aantal sms’jes en de verbruikte data. Vanzelfsprekend krijg je een verzameloverzicht van al je mobiele aansluitingen. Mocht er buitenbundel verbruik zijn of andere extra kosten (bellen in/ naar het buitenland of 0900-nummers), dan zullen deze kosten ook gespecificeerd worden per aansluiting. Op deze manier kan je zien welke persoon verantwoordelijk is voor dit gebruik.

03.

Maximale controle over telefonie

Maximale controle over je telefonie met Managed Mobile. Vast-mobiel integratie biedt ondernemers niet alleen maximaal inzicht in je belgedrag, maar je kunt ook nog eens zelf bepalen wat je medewerkers wel en niet mogen. Je kunt per medewerker instellen welke nummers er gebeld mogen worden (bijvoorbeeld een block op bellen naar 0900 en buitenland). Hierdoor voorkomt je niet alleen onnodige kosten, maar hoef je je geen zorgen te maken dat medewerkers misbruik maken van hun zakelijke telefoon. In ons online portaal Operator zijn alle gesprekken terug te zien en indien gewenst na te luisteren.

 • Blokkeer ongewenste nummers
 • Voorkom onnodige kosten
 • Luister gesprekken terug
 • Bekijk gespreksstatistieken
04.

Vast-mobiel integratie

De vast-mobiel integratie van DienstOnline loopt via het betrouwbare GSM/UMTS-netwerk van KPN. Dit betekent dat je niet belt via je DATA (3G of 4G) en dat je dus optimale dekking hebt. Bovendien is het bellen via een mobiele dataverbinding minder stabiel dan via het GSM-netwerk.

zakelijk mobiel en vast-mobiel

Bundel al je data met mobiele abonnementen

Zakelijke mobiele abonnementen zijn in de afgelopen jaren flink veranderd. De bonus cultuur (cash vergoeding per SIM kaart bij een meerjarig contract) heeft zijn tijd gehad en is vervangen door een recurring model, waarbij providers maandelijkse vergoedingen ontvangen. DienstOnline biedt zakelijk mobiele abonnementen aan waarbij de focus ligt op de best mogelijke maandprijzen voor klanten en maandelijkse opzeg- en aanpasbaarheid van alle zakelijke mobiele abonnementen.

Zakelijk mobiel

Vast-mobiel integratie, sim only zakelijk, data only, multisims en 4G back-up voor de zakelijke markt. Zakelijk mobiel van DienstOnline kent een unieke propositie waarbij je alle databundels kunt combineren, ideaal voor de zakelijke klant.

Het beste mobiele netwerk

De mobiele abonnementen van DienstOnline worden geleverd over het KPN Netwerk. In Nederland veruit het beste netwerk zowel voor GSM als op 4G en 4G+. De best mogelijke kwaliteit gesprekken en de hoogste snelheid.

Vast nummer op mobiel

Op ieder abonnement is het mogelijk een vast nummer te krijgen, ook op uw SIM-only. Hierdoor ben je altijd bereikbaar en heb je een professionele uitstraling naar de buitenwereld door het vaste telefoonnummer

data only

data only
4G+ mobiel internet

Data-Only is de SIM-data oplossing van DienstOnline, ideaal voor iPads en andere tablets.

Data only 4G+

Maandelijks opzegbare mobiele data only abonnementen voor iPads, tablets, gps en andere devices. Afhankelijk van het verbruik altijd een passend abonnement met supersnel 4G+ internet.

Machine 2 machine & gps

DienstOnline biedt 4 specifieke data only abonnementen voor machine 2 machine en gps. Kleinere data only abonnementen voor erg lage prijzen voor gps-tracking, alarmsystemen en applicaties die gegevens versturen.

Multi-sim abonnement

Voor een klein bedrag per maand is het mogelijk een SIM-kaart toe te voegen aan de bedrijfsdatabundel van alle spraakabonnementen. Hierdoor kan je zeer efficiënt omgaan met data en snel besparen op mobiele kosten.

Hoi! Wij gebruiken cookies om je de beste browsing ervaring te geven.