Wat doen we?

Wij richten ons als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van ICT infrastructuren

Onze online diensten

Laat je zorgen rondom je ICT infrastructuur aan ons over!

01.

Beheer van
ICT omgevingen

Voor een vast bedrag per maand beheren wij jouw gehele ICT omgeving. Hierdoor worden de maandelijkse kosten voorspelbaar en inzichtelijk. Ook beheren wij Servers, netwerk en andere systemen. Door continue monitoring en preventief onderhoud voorkomen wij problemen en houden we jou online.

03.

Voip Telefonie

Telefonie vanuit de cloud of hosted telefonie is de ideale oplossing voor ieder MKB-bedrijf. Door vast-mobiel integratie, een vaste prijs per user, veel functionaliteiten en maandelijkse opzegbare contracten maakt ieder MKB bedrijf de keuze voor hosted voip. Flexibel, schaalbaar en betalen voor wat je nodig hebt!

05.

En nog veel meer

Onze diensten zijn erg breed en divers. Heb je een vraag? Laat het ons weten! Wij zullen je altijd eerlijk en vrijblijvend advies geven.

02.

Werken met Clouddiensten

Werken in de cloud is veilig, gemakkelijk en flexibel. Met Office 365 business heb je de meest populaire programma’s van Microsoft tot je beschikking zoals: SharePoint, Onedrive voor Bedrijven, Microsoft Teams, Microsoft Flow, Microsoft Outlook etc. Het niet uit waar je medewerkers zijn, ze kunnen via een internetverbinding altijd en overal online werken.

04.

Totaaloplossingen

ICT beheer voor een vast bedrag per maand afgestemd op de behoefte van het bedrijf, geen verrassingen achteraf en precies weten waar je aan toe bent. Het volledige ICT beheer wordt door ons uitgevoerd, van het oplossen van problemen tot aanmaken van nieuwe gebruikers, installatie software, beheer van servers of Office 365 omgevingen. Laat je ICT zorgen aan ons over!

Klaar om
met ons te werken?

Hoi! Wij gebruiken cookies om je de beste browsing ervaring te geven.